Смартфоните на Apple през 2024 г. - iPhone 16 Pro

...
Смартфоните на Apple през 2024 г. - iPhone 16 Pro
Коментари Харесай

Apple разработва iPhone с най-големия екран в историята си

Смартфоните на Apple през 2024 година - iPhone 16 Pro и 16 Pro Max - ще получат екрани с диагонали надлежно 6,3 и 6,9 инча. Това заяви в профила си в Twitter създателят на Display Supply Chain Consultants и анализатор Рос Йънг.

Според Йънг посочените от него параметри на екрана са приблизителни. Експертът даде обещание да разкрие точните данни по време на конференцията Display Week, която ще се организира в Лос Анджелис от 23 до 25 май. На същото място Йънг ​​ще приказва в детайли за новото съответствие на страните на екраните.

През последните няколко години версиите на смарт телефоните Pro и Pro Max получиха екрани с диагонали надлежно 6,1 и 6,7 инча. Ако Йънг ​​е прав и iPhone 16 Pro Max в действителност е с 6,9-инчов екран, смарт телефонът от 2024 година ще бъде най-големият екран в историята на Apple. По този метод Apple най-вероятно ще затвори версията на таблетите iPad Mini, защото те имат екрани със съпоставим 7-инчов диагонал. iPhone 16 Pro и Pro Max ще бъдат показани през есента на 2024 година Очаква се с изключение на огромни екрани, смарт телефоните да получат и сензорни бутони за мощ на звука и зареждане. По-рано милиардерът Уорън Бъфет назова iPhone „ извънреден “ артикул.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР