Служтели на НСО барикадираха централния вход на Народното събрание с

...
Служтели на НСО барикадираха централния вход на Народното събрание с
Коментари Харесай

Барикадират парламента отвътре с маси и столове

Служтели на НСО барикадираха централния вход на Народното събрание с маси и столове, с цел да предотврати опит на депутати от " Възраждане " да пуснат протестиращи в постройката.

Припомняме, че митингът на партията на Костадин Костадинов против зелените документи стигна до ексцесии, откакто събралите се потеглиха да пробиват полицейския кордон към Народното събрание. Те даже съумяха да раздерат веригата на униформените, само че стигнаха единствено до стълбите.
Сблъсъци пред Народно събрание: Протестиращи се пробват да влязат в Народното събрание (ВИДЕО)
Напрежението на митинга на партия " Възраждане " пред Народното събрание ескалира. Протестиращи се пробваха да пробият полицейския кордон и да в...
Прочети повече
В получилата се блъсканица няколко жители и служители на реда пострадаха. През цялото време протестиращите са призовавани да влязат в Народното събрание и да беседват с ръководещите " спокойно и умерено. " Същият глас призоава и служителите на реда да се подчинят на суверена.

" Надявам се всичко да се размине без потърпевши хора ", съобщи в коридорите Томислав Дончев от ГЕРБ. " Надявам се полицията да успее да овладее обстановката ", добави той.

В Народното събрание има блокирани както депутати, по този начин и чиновници. Те не са доста, защото съвещанието на депутатите завърши към 12:30.



Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР