Служителят по почтеността в Направление Детско-юношески и аматьорски футбол към

...
Служителят по почтеността в Направление Детско-юношески и аматьорски футбол към
Коментари Харесай

Марио Костурков изнесе беседа по почтеността пред шампиона по футзал

Служителят по честността в Направление " Детско-юношески и аматьорски футбол " към Българския футболен съюз - Марио Костурков, се срещна с играчи и членове на треньорския щаб на родния първенец по футзал Амиго Северозапад. Събитието, което се организира в НСА, е част от програмата на УЕФА и БФС за предварителна защита и секване на опитите за манипулиране на футболни мачове.

Костурков изнесе сказка на тематика проблеми, свързани с честността на играта, и евентуални опасности от манипулиране на срещи преди присъединяване на отбора в тазгодишното издание на Шампионската лига по футзал, което стартира на 24 август на австрийска земя. Костурков срещна състезателите на Амиго с член 46 от Дисциплинарния устав на Българския футболен съюз, който съдържа подробна информация по тематиката за интегритета. 

 Амиго Северозапад завоюва Националната лига по футзал Амиго Северозапад завоюва Националната лига по футзал
" Запомнете, че нямате право да залагате на мачове, в които вие самите участвате. Моят персонален съвет е да не залагате въобще на срещи от вашата футзал лига ", обърна се Костурков към футболистите на Амиго. В края на събитието бяха раздадени нагледни материали за предварителна защита на манипулиране на мачове.

В края на август играчите на българския отличник ще се изправят против Гентофте (Дания), Пърт (Шотландия) и Вийнер Нойщад (Австрия) в предварителния стадий на Шампионската лига по футзал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР