Служителка на BBC беше изнасилена на снимачната площадка за готварското

...
Служителка на BBC беше изнасилена на снимачната площадка за готварското
Коментари Харесай

Служителка на Би Би Си изнасилена по време на кулинарно шоу

Служителка на BBC беше изнасилена на снимачната площадка за готварското шоу Hungry For It през септември 2021 година, само че това стана известно едвам в този момент, написа The Sun, базирайки се на източник. „ Предполага се, че нападателят е почукал на вратата, нахлул е в стаята, където е била служителката, и я е изнасилил “, сподели източникът, като означи, че случаят шокира целия снимачен екип.

" Никой от нас не си е предполагал, че това може да се случи, когато подписахме контракта. " Член на екипа на кино лентата сподели, че след случая в Лондон на очевидците е било неразрешено да вършат обществено каквито и да е изказвания и да популяризират информация за случая.

От полицията оповестиха, че жалбата е била подадена девет дни след закононарушението. В момента се води следствие.

Междувременно Би Би Си увери, че жертвата получава цялата нужна помощ. „ BBC Studios има мощни политики, с цел да подсигурява, че всеки от нашите чиновници, които може да са били жертва на закононарушение, получава цялата поддръжка, от която се нуждае, и че въпросът се преглежда с най-голяма съвестност и внимание “, сподели представител на медията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР