Служителите на МВР излязоха пред сградите на дирекциите в цялата

...
Служителите на МВР излязоха пред сградите на дирекциите в цялата
Коментари Харесай

Последно сбогом: МВР отдаде последна почит на убития граничен полицай

Служителите на Министерство на вътрешните работи излязоха пред постройките на дирекциите в цялата страна и с включени сирени и едноминутно безмълвие показаха респект пред паметта на починалия мл. контрольор Петър Бъчваров.

В Столична дирекция на вътрешните работи чиновниците застанаха централния вход на постройката, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Младши контрольор Петър Бъчваров ще бъде заровен с униформата си на Гранична полиция. 

Петър Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 година. Младши контрольор Бъчваров е на работа в системата на Министерство на вътрешните работи от 2013 година. Той ще бъде награден посмъртно с почетния знак на Министерство на вътрешните работи. Продължава следствието по досъдебното произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Ямбол, формирано за съзнателно причиняване на гибелта на Петър Бъчваров, заяви.

Извършени са два огледа на местопроизшествието. Предстоят експертизи, в това число балистична, разпитани са очевидци.

Той беше смъртоносно ранен вечерта в понеделник при опит да спре влизането на незаконни мигранти в България в региона на село Голям Дервент.

32-годишният младши контрольор Петър Бъчваров беше погубен по време на обход на преградното оборудване на българо-турската граница.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР