Служителите на Министерството на вътрешните работи ще отбележат своя професионален

...
Служителите на Министерството на вътрешните работи ще отбележат своя професионален
Коментари Харесай

МВР отбелязва празника си с демонстрация на техника, бойни умения, полицейски кучета и коне

Служителите на Министерството на вътрешните работи ще отбележат своя професионален празник на 5 юли, четвъртък.

Тържествената гала в София ще стартира в 10.00 часа с поднасяне на венци пред паметника на Незнайния боец и проява на най-новата техника, с която министерството разполага. В 11.30 часа чиновниците ще се поклонят пред паметта на своите сътрудници на паметника на починалите служители на реда в градинката пред храм „ Св. Седмочисленици “.

Честването ще продължи с празник в Борисовата градина - на входа откъм езерото " Ариана ". Поканени са чиновниците и техните фамилии, както и всички жители. Празникът ще стартира в 17.00 часа. Главната сцена ще бъде на площадката пред паметниците на Васил Левски и Христо Ботев. Спецчасти и каратисти от Академията на Министерство на вътрешните работи ще показват своите умения, в празника ще се включат и чиновниците, които се грижат за сигурността благодарение на полицейски кучета и коне. Децата ще могат да влязат в полицейски и пожарни коли и мотори, да станат очевидци на гасенето на „ пожар “, а за положителното въодушевление на присъстващите ще гостуват известни реализатори.

На паркинга пред Националния стадион „ Васил Левски “, бранш Г, ще бъде показана публично новата профилирана техника на СОБТ, ГДГП, ГДПБЗН, Столична дирекция на вътрешните работи и дирекция „ Жандармерия “ на ГДНП.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР