Служителите на метрото, електрическата железница и трамваите в Атина се

...
Служителите на метрото, електрическата железница и трамваите в Атина се
Коментари Харесай

Метрото и трамваите в Атина се присъединяват към националните стачки

Служителите на метрото, електрическата железница и трамваите в Атина се причисляват към профсъюзите на заетите в обществените браншове, които оповестиха национални стачки и митинги в отговор на влаковата злополука близо край Лариса, оповестява електронното издание на в..

Движението на метрото, железницата и трамваите в гръцката столица ще бъде прекратено в 11:00 часа в сряда и обновено в 17:00 часа същия ден. Поетапният график е предопределен да помогне на протестиращите да стигнат до и от центъра на града за митингите в сряда, макар че оставя пътуващите без обслужване през остатъка от деня.

Ръководството на транспортния оператор STASY би трябвало " да спре да търси способи за криминализиране на нашите синдикални битки и да потърси разговор с служащите, да вземе съществено нашите наблюдения и да одобри решения допустимо най-скоро, които ще подобрят сигурността “, съобщи синдикатът, представляващ чиновниците на STASY.

Предупреждението на синдиката идва, откакто стана ясно, че атинският трамвай и други транспортни системи също изпитват проблеми в системите за дистанционно управление и автоматизирана работа и сигурност, сходни на тези, за които се счита, че са съдействали за железопътната покруса предходната седмица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР