Служителите на Главна Дирекция Борба с организираната престъпност“ /ГДБОП/ са

...
Служителите на Главна Дирекция Борба с организираната престъпност“ /ГДБОП/ са
Коментари Харесай

Спецакция в Хасковско: Предотвратен е трафик на 27 кг наркотични вещества ​

Служителите на Главна Дирекция „ Борба с проведената престъпност “ /ГДБОП/ са осъществили поредна сполучлива спецакция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции. Тя е била осъществена на 11 март от чиновници от отдел „ Наркотици “ и сътрудниците им от бранш „ БОП Хасково “, под управлението на окръжната прокуратура.

При взаимните оперативно-издирвателни дейности за попречване на подготвян трафик на наркотични субстанции, извършени на територията на с. Клокотница , пред автосервиз, са били задържани двама мъже на 44 и 49 години .

В рамките на следствието са били подхванати претърсвания в ремонтните пространства на автосервиз, употребен от двамата арестувани, в транспортно средство и в жилищата им. Оттам антимафиотите са намерили и иззели 24 вакуумирани пакета със суха тревиста маса, която при теста е реагирала на марихуана . По предварителни данни общото количество на откритото наркотично вещество е към 27 кг .

С разпореждане на прокуратурата на двамата мъже е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.354а от Наказателен кодекс и им е взета мярка задържане под стража за период от 72 часа .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР