Служителите на Бургаската художествена галерия Петко Задгорси“ се включват в,

...
Служителите на Бургаската художествена галерия Петко Задгорси“ се включват в,
Коментари Харесай

Още един начин да помогнем на малкия Стефчо: С билет за изложбата на Майстора

Служителите на Бургаската художествена изложба „ Петко Задгорси “ се включват в, докоснала сърцата на хиляди. Те приканват да посетите изложбената зала на галерията сред 09:00 и 14:00 часа на 21 февруари , а като закупите билет ще имате опция освен да разгледате експозицията от шедьоври на Владимир Димитров-Майстора , а и да подкрепите акцията. Пред касата на галерията също е сложена дарителска кутия, в която всеки клиент може да остави средства.

Припомняме, че 7-годишното момченце е изправено пред най-голямото тестване в живота си, откакто е потърпевшо при злополука на 1 ноември предходната година – той получава тежка контузия на гръбначния дирек , поради която изгуби сензитивност и придвижване от гърдите надолу.

Направени са съвещания с лекари-специалисти както у нас, по този начин и в чужбина. На този стадий шансът за възобновяване на Стефан е единствено и само в интензивна и ежедневна рехабилитация в профилирана клиника. Подходящи лечебни заведения, които разполагат със експерти и нужната инсталация за осъществяване на процедурите, има в Германия, Словакия и Израел. Семейството на детето към момента чакат предложения от Германия и Израел. Офертата от страна на клиниката в Словакия за една сесия /12 дни/ е за 13 000 лв., без да включва транспортни разноски. На Стефан ще са му нужни серия от сходни сесии годишно, с цел да има смисъл и резултат лекуването му.

Вече са поръчани специфични протези за крачетата на стойност 1300 лв., които да държат ставите изправени и да се избегнат контрактури и затруднения. Необходимо е да се поръчат още 2 типа протези , с които той да може да бъде изправян поетапно. Те са на стойност над 30 000 лева

Тъй като Стефчо ще бъде първокласник през септември, ще би трябвало да се закупи и специфичен стабилизиращ стол, с цел да може да посещава учебно заведение и пребиваването му там да бъде безвредно за неговото положение. Позициониращите столове са на стойност сред 2000 и 4000 лева .

Това са единствено част от разноските, които предстоят на фамилията. Всеки, който желае и има опция, може подари пари по сметка:

IBAN: BG54BPBI81704076504801
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: Ивелина Димитрова Златарова
Пощенска банка

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР