Служители в лондонския зоопарк измериха теглото и ръста на горили,

...
Служители в лондонския зоопарк измериха теглото и ръста на горили,
Коментари Харесай

14 000 животни от лондонския зоопарк се наредиха на опашка, за да бъдат претеглени

Служители в лондонския зоопарк мериха тежестта и растежа на горили, пингвини и на някои инсекти в границите на годишния им профилактичен обзор, заяви Асошиейтед прес.

Гледачите примамваха маймуни на кантари, събираха тарантули и използваха ароматизирани с къри измервателни линии, с цел да накарат суматранските тигри да се претеглят.

Персоналът в зоопарка, в който живеят близо 14 000 животни, в продължение на няколко дни ще мери растежа и тежестта на всеки от жителите - бозайници, птици, влечуги и безгръбначни. Данните се подават в осведомителна база, която се споделя с всички зоопаркове по света.

Теглото на животните е жизненоважна информация, която разкрива дали животните са здрави, даже дали са бременни, сподели Анджела Райън, началник на зооложките интервенции в зоопарка. " Тук имаме животни от сериозно застрашени типове. Абсолютно жизненоважно е по какъв начин се грижим за тях, за здравето им, да ги отглеждаме добре, да се развъждат и да имат крепко потомство, което също да основава поколение ", сподели тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР