Служители от Първо Районно управление – Бургас задържаха криминално проявения

...
Служители от Първо Районно управление – Бургас задържаха криминално проявения
Коментари Харесай

Криминално проявен се вмъкна да краде медни кабели, полицията го закова с чужди велосипеди

Служители от Първо Районно ръководство – Бургас задържаха престъпно проявения и осъждан В.И., 42-годишен и Д.Д., 34-годишен, и двамата от Бургас.

Двамата мъже проникнали на 16.10. т.г. с щурм в избено помещение, ситуирано на ул. " Юрий Венелин ", благосъстоятелност на 69-годишен бургазлия, откъдето създали опит да откраднат медни кабели на стойност към 250 лв..

В.И. и Д.Д. създали цялостни признания. В резултат на спомагателните полицейски дейности е установено, че В.И. е причинител и на кражбата на два велосипеда – първия от тях на стойност 450 лева, благосъстоятелност на 38-годишен бургазлия, осъществена от общото помещение на кооперация, ситуирана на ул. " Александровска ", а втория на стойност 400 лева, благосъстоятелност на 45-годишна бургазлийка, осъществена от общото помещение на кооперация, ситуирана на ул. " Александровска ".

В.И. направил цялостни признания. Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 42 годишния бургазлия продължав аот чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР