Служители от отдел Пътна полиция“ – СДВР съставиха актове за

...
Служители от отдел Пътна полиция“ – СДВР съставиха актове за
Коментари Харесай

Столични пътни полицаи съставиха актове на водачи за нерегламентирана надпревара по софийските улици

Служители от отдел „ Пътна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи сформираха актове за открити нарушавания на двама 18 – годишни, взели участие в нерегламентирана конкуренция по софийските улици.

Санкциониран е и трети лидер, взел участие в пътнотранспортно произшествие с един от тях. На 12 март вечерта в полицията е получен сигнал за пътен инцидент  на бул. „ Черни връх “ сред два леки  автомобила „ Волво “  и „ Нисан “. При случая са нанесени единствено материални вреди на колите, няма потърпевши. Пристигналите на място пътни служители на реда са съставили акт за открито нарушаване на лидера, отговорен за случая.

В хода на полицейската инспекция са събрани спомагателни данни, че минути по-рано лидерът на Нисан-а си устроил конкуренция по булеварда с лидер на лек автомобил „ Макларън “. Двамата водачи са открити и призовани в столичния КАТ, където са им връчени актове за откритите нарушавания на съображение чл.104 Б от Закона за придвижване по пътищата. Предвидената глоба след издаване на наказателното разпореждане е 12 месеца отнемане от правоуправление и 3000 лв. парична санкция. Предстои колите им да бъдат спрени от придвижване за период от 3 месеца.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР