Служители от офис на НАП Плевен взеха участие в благотворителен

...
Служители от офис на НАП Плевен взеха участие в благотворителен
Коментари Харесай

Отборът на НАП - Плевен се включи в благотворителен футболен турнир „Заедно за Никол“

Служители от офис на Национална агенция за приходите Плевен взеха присъединяване в благотворителен футболен шампионат, проведен в поддръжка на 8-годишната Никол Цановска. Детето се бори със злокачествено заболяване – „ Сарком на Юинг “, който се намира в дясната ямка на крачето и има разсейки. Турнирът, който се организира в неделя, 8 януари, е за събиране на средства за лекуването й.

Организаторите насочиха апел към жителите на Плевен да поддържат самодейността. Данъчните чиновници с подготвеност одобриха благотворителната идея и облякоха футболните си екипи. Мъжкият футболен тим на офис на Национална агенция за приходите Плевен е взел участие и до момента в обичайните спортни прояви, проведени в Национална агенция за приходите, само че когато е с идея е още по-удовлетворяващо, безапелационни са от отбора. В офиса на Национална агенция за приходите са сложени кутии, като събраните досега средства в размер на близо 900 лева, са преведени по оповестената дарителска сметка. Във футболния шампионат „ Заедно за Никол “ взеха присъединяване 56 тима и бяха събрани близо 14000 лева

„ За следващ път чиновниците на офис на Национална агенция за приходите - Плевен се отзовават на апели за помощ, за което им благодаря “, сподели шефът на офиса на Национална агенция за приходите Плевен - Цветомила Потурлиева.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР