Служители на терминалите за втечнен газ на Chevron в Западна

...
Служители на терминалите за втечнен газ на Chevron в Западна
Коментари Харесай

Служители на Chevron подготвят серия от стачки в Австралия

Служители на терминалите за полутечен газ на Chevron в Западна Австралия приготвят серия от стачки, съобщи Агенция Франс Прес.


Протестното деяние ще бъде стартирано от личния състав на фирмите Gorgon и Wheatstone, в които най-големият акционер е Chevron. Енергийният колос е бил известен, че стачките ще започват на 7 септември.

Компанията съобщи, че " ще продължи да подхваща ограничения за поддържане на безвредни и надеждни интервенции при положение на спиране на работата на оборудванията ".

" Също по този начин ще продължим да работим в границите на преговорния развой, защото се стремим към резултати, които са в интерес както на чиновниците, по този начин и на компанията ", се споделя в изказването на компанията.


Офшорният алианс, който съставлява членовете на профсъюза, акцентира, че стачките ще " ескалират всяка седмица, до момента в който Chevron не се съгласи с нашите претенции за договаряния " и че досегашните старания на компанията са били " неумели и некомпетентни ".

Въпреки че Европа значително е запълнила запасите си от газ, нарушени от войната в Украйна, съществуват опасения, че дефицитът и мощното търсене в Азия могат бързо да доведат до ограничение на бъдещите доставки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР