Служители на световноизвестна българска фирма се обединяват в подкрепа на

...
Служители на световноизвестна българска фирма се обединяват в подкрепа на
Коментари Харесай

И софтуерна компания дари 200 000 лева за болниците

Служители на световноизвестна българска компания се сплотяват в поддръжка на битката против ковид у нас. Инициативата за дарителска акция в поддръжка на лечебните заведения и техните екипи предприе българската софтуерна компания "Хаос Груп " (Chaos Group).

Тя подарява 200 000 лв. с концепцията посредством средствата да бъдат закупени животоспасяваща техника и консумативи за лечебните заведения, които имат потребност от в допълнение съоръжение за справяне с пандемията от COVID-19 в България. Към тази сума ще бъдат добавени и персонални дарения от чиновниците на компанията в София.

"Наясно сме и всички следим строгите ограничения, наложени поради изключителното състояние. Въпреки рекомендацията за обществена отдалеченост обаче дано не забравяме, че ние сме едно общество. Сега е по-важно от всеки път да си оказваме помощ.

Да бъдем солидарни едни с други. Да се подадем ръка на нуждаещите се ", сподели Петър Митев, който е съосновател и изпълнителен шеф на "Хаос Груп ".

Благодарение на дарените средства ще бъдат закупени респираторни апарата за лечебни заведения, защитно облекло и консумативи за медицинския личен състав. Служителите на компанията не престават да събират средства, които ще бъдат дарени в края на март за същите цели.

"Хаос Груп " работи в региона на компютърната графика и има офиси в София, Лос Анджелис, Токио и Сеул

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР