Служители на сектор Пътна полиция“ задържаха пиян и дрогиран водач,

...
Служители на сектор Пътна полиция“ задържаха пиян и дрогиран водач,
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран мъж опита да избяга от полицейска проверка в Пазарджик

Служители на бранш „ Пътна полиция “ задържаха пийнал и дрогиран лидер, който се опитал да избегне полицейска инспекция. Случката се разиграла нощес на улица в Пазарджик. Пътните служители на реда подали сигнал със стоп-палка на идващ „ Опел “. Вместо да спре лидерът му ускорил скоростта и се опитал да осуети полицейската инспекция.
Прочетете още
Униформените работили бързо и невъзмутимо, като го последвали със служебния автомобил. Мъжът спрял автомобила наоколо до постройката на общинската администрация, слязъл от него и побягнал. Полицаите траяли след него и минути по-късно бил арестуван. Оказало се, че това е 29-годишен мъж от пазарджишкото село Гелеменово.

Малко след задържането станала ясна и повода за бягството му. При направените проби с дрегери се оказало, че той кара с 2.23 промила централизация на алкохол и под въздействието на упойващи субстанции. Младият мъж е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик, а по случая са формирани три бързи производства.

Пешеходка пък пострада при пътен случай в Пазарджик. На място бил изпратен автопатрул на бранш „ Пътна полиция “ и полицейското ръководство. Униформените открили, че до момента в който е пресичала на пешеходна пътека 59-годишна жена е била блъсната от завиващ микробус.

Водачът на автомобила е 33-годишен мъж от Перущица. Пострадалата била превозена с кола за спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крайници. Алкохолната проба на водача е негативна. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, формирано е досъдебно произвеждане.          
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР