Служители на РУ Хисаря задържаха 42-годишен мъж, собственик на плантация

...
Служители на РУ Хисаря задържаха 42-годишен мъж, собственик на плантация
Коментари Харесай

Арестуваха собственик на плантация за канабис в Пловдивско

Служители на районно управление (на МВР) Хисаря задържаха 42-годишен мъж, притежател на ферма за канабис, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив. Марихуана е открита и конфискувана от адреси, населявани от мъжа в две села на територията на региона, а на един от тях служителите на реда намерили и нелегално оръжие.

42-годишният мъж е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) Хисаря, откакто чиновниците на реда разкрили, че отглежда марихуана в унаследен парцел в хисарското село Красново. В хода на последвалите процесуално следствени дейности са конфискувани над 40 растения с друга височина и стадии на развиване. Плантацията била снабдена и с капково напояване. При претършуване на парцела служителите на реда разкрили още 260 гр суха марихуана, натъкнали се и на противозаконни муниции, за които лицето не имало позволение.

Последвало претършуване и на територията на друго пловдивско село - Бойково, където лицето имало сегашен адрес. Там полицейските чиновници разкрили и иззели още 100 гр. суха марихуана на глави. Общото количество наркотично вещество възлиза на 360 грама. Пловдивчанинът, който се придвижвал с лек автомобил "Ауди " бил причакан и спрян за инспекция малко преди прибирането му в къщата на територията на хисарското село, а дръгчек пробата реагирал позитивно за приложимост на опиати.

Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив, а на арестувания мъж ще бъдат повдигнати общо четири обвинявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР