Служители на полицейското управление в град Рила са задържали причинител

...
Служители на полицейското управление в град Рила са задържали причинител
Коментари Харесай

Задържаха мъже, причинили два пожара в Кюстендилско

Служители на полицейското ръководство в град Рила са задържали извършител на пожар в землището на Кочериново, оповестиха от полицията.

Сигналът за пожара е бил подаден малко преди обяд на 2 август. Огънят е тръгнал от ожъната равнища в местността "Дъбрава " в Кочериново, навлязъл е в частен парцел. Изгорели са 6,5 дка овощна градина.

При извършените издирвателни дейности служителите на реда от Рила са открили причинителя. Той е 30-годишен, от Благоевград, работил е като овчар в Кочериново. Мъжът е предизвикал пожара по несъобразителност, като е хвърлил недоугасена цигара. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 331 от Наказателен кодекс.

Служители на полицията в Кюстендил са открили и задържали извършител на пожар в ромския кв. "Изток " в града. 32-годишният мъж е предизвикал пожара по несъобразителност в постройката на бишето кметство, която е общинска собственос.Пожарът в центъра на квартала породи на 28 юли сутринта. При него бяха нанесени съществени материални вреди.

Задържаният е прочут на полицията с голям брой незаконни действия, осъждан е. Срещу него е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР