Служители на пекарна в американския град Белвю, щата Небраска, били

...
Служители на пекарна в американския град Белвю, щата Небраска, били
Коментари Харесай

Американец поръча пици за 5 долара и остави бакшиш от 2000 долара

Служители на пекарна в американския град Белвю, щата Небраска, били шокирани, когато клиент направил поръчка за пет $, само че оставил бакшиш от $2000, заяви организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Престън Рат, чиновник в пекарната The Omaha Bakery, споделя, че клиент на име Никълъс е купил две огромни пици. Фактурата за поръчката била пет $. Мъжът платил и въвел в полето " бакшиш " две хиляди $.
Роналдо оставил бакшиш от 25 хиляди евро в Гърция
Суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо почиваше това лято в Гърция дружно със фамилията си. Той еднообразно време прекарваше...

„ Казах: „ Това е неточност, оставихте прекомерно огромен бакшиш “, а той отговори: „ Ако не натиснете върху OK, аз ще отида зад гишето и самичък ще го направя “, прибавя Рат.

Снимки от акаунта са оповестени във фейсбук страницата на пекарната. Мишел Кайзер, притежател на The Omaha Bakery, разяснява, че чиновниците на заведението ще си поделят бакшиша.

„ Клиентът знаеше, че в този момент са сложни времена заради пандемията от COVID-19. Знаеше, че на хората им е мъчно. Той беше забелязал, че чиновниците ни работят доста, доста интензивно “, споделя Кайзер.

Подобна вест беше обявена и за ресторант в американския град Гейнсвил, щата Флорида, където клиент благодарил на личния състав за тяхната работа и им оставил бакшиш от $10 000. Той изискал също по този начин да беседва с всички чиновници на заведението.
Мъж остави бакшиш от 10 000 $ за минерална вода
Американец си поръча две бутилки вода в ресторант в Съединените щати и остави за това бакшиш от 10 хиляди $. Първоначално никой в...

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР