Служители на Първо РУП от ОД на МВР-Бургас са успели

...
Служители на Първо РУП от ОД на МВР-Бургас са успели
Коментари Харесай

Извънредно! Удар на бургаски полицаи предотврати страшно нещастие в Бургас

Служители на Първо РУП от ОД на МВР-Бургас са съумели да открият с изключителна експедитивност и професионализъм, да проследят и арестуват отговорен за вероятно всеобщо ликвидиране на хора. Току-що в ареста на бургаската дирекция е докаран нарушител, който се е придвижвал из България с крадена торба с два бойни револвера и амуниции за тях, съобщава " Флагман ".

Разследването в действителност е било на Шесто РУП към Столичната дирекция, само че триумфът е станал факт с намесата на бургаските им сътрудници. Това твърди столичен източник, обвързван с следствието.

В сряда следобяд в софийското полицейско ръководство се явил човек, който декларирал, че му липсват два законно притежавани бойни револвера, както и аварийни пълнители с патрони за тях, два мобилни телефона и всичките му документи.

Човекът е бил някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. В същия ден, преди обед, той бил в Бургас с детето си, което трябвало да мине обзор през скенер в Транспортна болница.Разстроеният татко даже не бил сигурен къде би могла да е торбата с най-важните му движимости. Той открил, че тази част от багажа на фамилията липсва едвам по пътя след Стара Загора.

Още в сряда вечерта са били свалени видеозаписи от камери в региона на Транспортна болница – до жп гарата в Бургас. В идентифицирането на крадеца по антропология и придвижвания са били включени бургаски служители на реда. Те са разпознали индивида, който сграбчил чантата сега, в който бащата държал в ръцете си детето. 

Престъпникът не е локален, само че живеел от 8 години при приятелката си в Бургас. След кражбата на торбата с бойното снаряжение той отпътувал за Нова Загора, където продал револверите и патроните за общо 400 лева, а телефоните изтъргувал на двойно по-ниска цена.

„ Благодарение на сътрудниците от Бургас открихме къде се намират револверите, конфискувани са, няма заплаха за хората. Торбата с боеприпасите е била отнета от колата, до момента в който вратата е била отворена ”, споделя източникът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР