Служители на КПКОНПИ и полицията са окупирали сградата на кметството

...
Служители на КПКОНПИ и полицията са окупирали сградата на кметството
Коментари Харесай

КПКОНПИ и полицията тарашат кметството в Младост, вижте ареста!

Служители на КПКОНПИ и полицията са окупирали постройката на кметството в столичния регион „ Младост”. Според информацията, чиновниците на общината не се позволяват до постройката, а тези, които са вътре, не могат да излязат. Служителите на реда не дават никакви пояснения. Инцидент с тролей при зрелищния арест на хванатата с затлъстял рушвет кметица на "Младост ".

Адвокатът на Иванчева е признал, че не е извикан от нея, а от следовател, който се намира на мястото. Не се знае дали той до края ще остане неин бранител. "Преди час ми се обадиха и ми споделиха, че се правят процецуално-следствени дейности. " Това сподели пред публицисти Върбан Върбанов, юрист на задържаната показно през днешния ден в центъра на София кметица на регион "Младост " Десислава Иванчева.

"Към момента нищо не знам. Все още не е ясно в какво е упрекната клиентката ми ", съобщи юристът. "В момента даже следователката, която ми се обади, не си подвига телефона ", уточни юрист Върбанов.

Припомняме, че Иванчева бе зрелищно арестувана пред Министерството на спорта с рушвет от 70 хиляди евро. Арестът на Иванчева е при взаимна акция на спецпрокуратурата и новата антикорупционна комисия КПКОНПИ. Според проверяващите, че това е била първа вноска от общо 250 хиляди евро за издаване на позволение за градеж. Арестуване и найната заместничка Биляна Петрова.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР