Служители на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане

...
Служители на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия проверява Златният гьол

Служители на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество са на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".Според източници на Българска национална телевизия, чиновници от комисията на Сотир Цацаров ревизират така наречен.

От малкия екран настояват, че Антикорупционната комисия ревизира търга от 2013 година, посредством който е определена компанията ПФС ЕООД за реализатор на дейностите по стерилизация.
 Национална агенция за приходите запорира кешовия оборот на Златния мочур Национална агенция за приходите запорира кешовия оборот на " Златния мочур "
Национална агенция за приходите запорира парите в брой на компанията, притежател на оборудванията за стерилизация на по този начин наречения " Златен мочур " на границата с Турция....

Тогава компанията е била без опит в тази активност, а участниците в процедурата са били общо четирима. В регионалните дирекции на Българската организация по сигурност на храните в Ямбол и Хасково се ревизира цялата тръжна документи, както и по какъв начин Агенцията е взела решение активността по стерилизация на влизащите в страната транспортни средства да се разпореди на външен реализатор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР