Служители на ГДНП предотвратиха случай на незаконна продажба на гориво.

...
Служители на ГДНП предотвратиха случай на незаконна продажба на гориво.
Коментари Харесай

Предотвратиха случай на незаконна продажба на гориво

Служители на ГДНП предотвратиха случай на противозаконна продажба на гориво. В инспекцията са се присъединили чиновници на Агенция " Митници “ и на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация “.

Действията, осъществени от чиновници на " Икономическа полиция “ в ГДНП, стартирали откакто засекли, че зад столичен магазин 55-годишен налива гориво с бензинов револвер от един товарен автомобил в различен. При инспекцията станало ясно, че в багажника на товарната кола е инсталиран контейнер с съдържимост над 1000 литра и принадлежности за точене. Обектът бил непокътнат до идване на чиновници на Агенция " Митници “ и на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация “, пред които мъжът не е показал нужните документи за търговия с горива и транспорт на рискови товари. В хода на следствието било открито, че товарният автомобил е на компания, благосъстоятелност на 31-годишен мъж, а 55-годишният  бил нает на работа от преди  ден, без трудов контракт. От инсталирания контейнер, зареден с дизелово гориво, са били захранени още няколко коли, като  клиентите плащали по-късно персонално на притежателя на компанията.

На място чиновници на  Централното митническо ръководство са иззели течността от инсталирания контейнер. Съставени са протокол за осъществената инспекция и акт за установените нарушавания.

Служителите на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация “ на място са съставили два акта – за транспортиран рисков товар от пътно транспортно средство, без да е обозначено и снабдено със съответните противопожарни средства, както и за това, че  лидерът не е имал нужната дееспособност да прави сходен транспорт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР