Служители на ГДБОП задържаха шестима участници в организирана престъпна група,

...
Служители на ГДБОП задържаха шестима участници в организирана престъпна група,
Коментари Харесай

ГДБОП разби банда наркопласьори във Варна

Служители на ГДБОП задържаха шестима участници в проведена незаконна група , занимаваща се с търговията на наркотични субстанции. Операцията, осъществена на 8 юли във Варна, бе извършена от чиновници на ГДБОП и локалната полиция. Задържаните - две дами на 27 и 35 години, и четирима мъже - на 43, 46, 44 и 18 години , са изпълнявали разнообразни функционалности по реализирането на разследваната незаконна активност.

По време на следствието двама от участниците бяха засечени при осъществяване на договорка с опиати в автомобил на улица във Варна. При претърсването на транспортното средство са открити 10 грама амфетамин . Останалите четирима членове на групата бяха арестувани на разнообразни места в града. В хода на интервенцията бе разкрито складище, където се съхраняват огромни количества наркотични субстанции и парични средства.

Претърсвания са осъществени на общо девет адреса на територията на Варна и три автомобила, откъдето са конфискувани 11 кг суха тревиста маса - марихуана, 2,4 кг кокаин, 440 г метамфетамин, 1 кг амфетамин и 16 таблетки екстази. Иззети са още муниции, мобилни телефони, електронни везни и други движимости и предмети, имащи отношение към незаконната активност на групата.

Разследването се прави при необходимост, а материалите са предадени на Окръжна прокуратура - Варна. Вече е почнало досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354А от Наказателния кодекс. Трима от арестуваните лица са упрекнати, а двама от тях са арестувани за 72 часа със заповед на наблюдаващия прокурор, а на третия е наложена мярка за " парична гаранция ".
 ГДБОП разруши незаконна група, продавала огнестрелни оръжия и муниции
ГДБОП разруши незаконна група, продавала огнестрелни оръжия и муниции

Установени са четирима участници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР