Служители на Европол, които имат опит в борбата с организираната

...
Служители на Европол, които имат опит в борбата с организираната
Коментари Харесай

Европол със звено срещу нелегегални мигранти в Гърция

Служители на Европол, които имат опит в битката с проведената престъпност, ще бъдат изпратени в Еврос, Северна Гърция, с цел да оказват помощ на гръцката полиция да се оправи с все по-активните трафиканти на мигранти, оповестява електронното издание на атинския вестник Kathimerini, представено от " Фокус ". 
Решението да се изпрати мобилна единица в района бе реализирано след посещаване в Александруполис и Орестиада на ръководителя на Европол Катрин де Боле и Роберт Крепинко, специалиста на организацията по казуса с трафика на мигранти.
Отделът ще се състои от особено подготвени чиновници на Европол с съоръжение, което им дава пряк достъп до базите данни на организацията. Надеждите са техния опит и информация да оказват помощ на локалните правоприлагащи органи, които са засилили активността си по гръцко-турската сухопътна граница през последните месеци.
„ С мобилното звено инспекциите могат да се правят в действително време, като се употребяват базите данни на Европол “, заяви полицейски източник за изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР