Служители на Държавно горско стопанство в Габрово дават нощни дежурства

...
Служители на Държавно горско стопанство в Габрово дават нощни дежурства
Коментари Харесай

Мечка е забелязана в двора на математическата гимназия в Габрово

Служители на Държавно горско стопанство в Габрово дават нощни наряди в локалната математическа гимназия, откакто в стопанството е постъпил сигнал, че в двора на образователното заведение е видяна мечка, съобщи районното издание „ Севлиево онлайн ".

``
реклама

Според сигнала животното било видяно в региона на габровската математическа гимназия „ Акад. Иван Гюзелев “ в тъмната част на денонощието в края на предходната седмица.

В резултат на подадения сигнал, през последните дни чиновници на държавното горско стопанство дават регулярни наряди в региона на образователното заведение. За да се обезпечи безвредното влизане на учениците в постройката, чиновниците дежурят от тъмните часове, до започване на образователните занятия, разяснява „ Севлиево онлайн “.

До момента не са открити следи от наличието на мечка, няма и данни, които да демонстрират, че животно е влизало в територията на гимназията, оповестяват от управлението на габровското Държавно горско стопанство, представени от районното издание. 

При съществуването на каквато и да е информация, от Държавното горско стопанство ще уведомят неотложно обществеността, само че сега жителите могат да бъдат изцяло спокойни, безапелационен е шефът на ДГС – Габрово Росен Радев, представен от „ Севлиево онлайн “.

Ежедневните наряди на горски чиновници в региона на образователното заведение ще продължат и в идващите дни. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Tито (преди 21 секунди) Рейтинг: 4324 | Одобрение: -541 Ако не сменят дилъра и тасманийския демон може да видят там. Прибира се Нексус Колекторов от ваучър и баба му го пита: -Как мина, забавата, бабе, добре ли прекара? Нексус Колекторов: -Супер беше, бабче, имаше алкохол и крепко секс....А баба му: -Браво, моето дете, а девойки имаше ли? Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР