Служител на Трейс груп холд“ е бил уловен целенасочено да

...
Служител на Трейс груп холд“ е бил уловен целенасочено да
Коментари Харесай

Кощунство! Фирма - изрод чупи нарочно жълти павета в центъра на София, мрази столицата и иска да й отнеме културата

Служител на „ Трейс груп холд “ е бил уловен целеустремено да чупи цяло жълто паве от фамозните жълти павета в центъра на София. Фирмата сякаш би трябвало да ги ремонтира, само че се оказва, че след служащите има недоброжелатели.

Очевидци описват за случая, а по-късно той се е удостоверил и от камерите. В момента се ревизира дали няма и различен подобен случай.

Скандалът е извънредно огромен, тъй като жълтите павета са оповестени за културно завещание на град София и санкцията би следвало да е голяма.

Столичният кмет Йорданка Фандънков разгласи, че на компанията ще бъде издаде акт за над 200 000 лева Никой обаче не се стряска, тъй като през есента се случи същото, бе написана санкция от 100 бона, а през днешния ден още веднъж се чупи.

Според някои клюки компанията импровизирано е антибългарска и работи напълно на задгранична прехрана, има за цел да съсипе България.

Други пък настояват, че въпросният чиновник е родом от провинцията и ненавижда столицата. Затова си го изкарвал на паветата.

Фандъкова даже е пуснала тъжба до Столична дирекция на вътрешните работи. Тя се основава на Закон за София, който се отнася до културните наследства в столицата. Благодарение на него санкциите са в пъти по-големи, в сравнение с в другите градове.

Става въпрос за жълтите павета по бул. „ Цар Освободите “, в правата от бул. „ Васил Левски “ до Българска академия на науките. Там въпросният човек прави пакостите си, а компанията му или му е заповядала по този начин, или преднамерено мълчи. И в двата случая срамът и позорът в центъра на София са факт!

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР