Служител на Областната дирекция на МВР в Монтана на 52

...
Служител на Областната дирекция на МВР в Монтана на 52
Коментари Харесай

Кола блъсна и уби пешеходка в Монтана

Служител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана на 52 години е арестуван в неделя вечер, откакто е блъснал с персоналния си автомобил пешеходка на бул. „ Трети март “ в града и тя е умряла, оповестиха от полицейската дирекция в града.

Инцидентът е станал към 18:40 часа. Тогава жена на 65 години решила да пресече булеварда на немаркирано с пешеходна пътека място и била блъсната съдбовно от полицейския чиновник, който в този миг не е бил на работа.

На мястото е изработен оглед, на лидера са направени проби за алкохол и опиати, които са негативни. Той е арестуван за денонощие, формирано е следствено дело.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестяват, че от началото на годината в района към този момент има четирима починали при пътнотранспортни катастрофи – трима прегазени пешеходци и един изгубил живота си при злополука – удар на кола  в дирек. През предходната година смъртните случаи при произшествия в Монтанско са осем, като има и 150 ранени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР