Служител на МВР е бил пребит тази нощ пред дискотека

...
Служител на МВР е бил пребит тази нощ пред дискотека
Коментари Харесай

Бой пред „Буркана“! Коварно нападнаха врачански полицай, нападателят се издирва /снимки/

Служител на Министерство на вътрешните работи е бил пребит тази нощ пред дискотека „ Буркана “ във Враца, научи организация BulNews.
Малко след 4 часа сутринта по неустановени на този стадий аргументи мъж издебнал в тил служителя на реда Иван С., блъснал го, след което избягал. При рухването си униформеният разрушил главата си и си глътнал езика.
Негов другар неотложно подал сигнал на тел. 112 и на мястото на багра дошъл незабавен екип и патрул на полицията. Бързата реакция на лекарите избавила живота на потърпевшия, който бил закаран за спомагателни прегледи в болничното заведение.
На този стадий е ясно, че от 5 години той работи като „ Младши контрольор “ в Участък „ Дъбника “. 
В Спешното главата му била зашита и той се прибрал у дома.
Разследващите прегледали записите от камерите и бързо открили кой е причинителят на нападението. В момента той се укрива, само че сътрудниците на потърпевшия са оптимисти за неговото залавяне.
Дискотеката „ Буркана “ постоянно сменя името си, само че си остава същият генератор на проблеми в нощна Враца. В естествена европейска страна това сборище на наркомани и алкохолици не би получило лиценз за работа. В същото заведение върлува и бандата на проблематичния наркоман Емилио Емилов, станал прочут като Емилио Коката. Врече е обществото да заеме безапелационна позиция против съществуването в този тип на тази дискотека, с цел да не се стигне скоро до нов смъртен случай. Пред нея към този момент има убити хора и все пак Министерство на вътрешните работи не подхваща ограничения за затварянето й.
Вероятно следващият пребит служител на реда ще отвори необятно затворените очи на правораздавателните органи и жителите ща видят действителни дейности против самозабравилите са печелбари.
По нанесения побой тази нощ към този момент е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР