Служебното правителството назначи четирима нови областни управители на областите Благоевград,

...
Служебното правителството назначи четирима нови областни управители на областите Благоевград,
Коментари Харесай

Служебният кабинет назначи 4 нови областни управители

Служебното държавното управление назначи четирима нови регионални шефове на областите Благоевград, Видин, Добрич и Плевен.

За регионален шеф на Благоевград е назначен Георги Динев. Бил е депутат от ГЕРБ-СДС по време на 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно заседание. Динев е бил също ръководител на Общинския съвет - Петрич.

Ани Арутюнян е новият регионален шеф на Видин. До този миг е била заместник-областен шеф на същата област. Хоноруван учител е в катедра " Политология " в УНСС. Притежава богат опит в създаването на просветителни и проучвателен планове в областта на предприемачеството, ориентирани към дребни и междинни предприятия, както на национално, по този начин и на интернационално равнище.

Румен Русев е назначен за регионален шеф на Добрич. Той основен секретар на Областна администрация Добрич от 2016 година. Юрист по обучение, има дълготраен опит в администрацията. Бил е също секретар на Община град Добрич.

Николай Абрашев е новият регионален шеф на Плевен, като досега там е бил заместник-областен шеф. Работил е в Община Плевен, където е бил посредник, отговарял е за младежките действия - стратегии и претовареност. Завършил е магистратура по " Мениджмънт " в Стопанската академия " Димитър А. Ценов ", Свищов.

Освободената през днешния ден от длъжността регионален шеф на област Плевен Виолета Иеремиева ще бъде назначена за заместник-областен шеф на същата област.

Припомняме, че преди към две седмици служебното държавно управление смени други шест регионални шефове.  Промените обхванаха областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, София и Софийска област. 
 Кабинетът смени шестима регионални шефове
Кабинетът смени шестима регионални шефове

Осбвободени са регионалните шефове на Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, София-град и София-област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР