Служебното правителство заслужено си спечели оценката на правителство на действието,.

...
Служебното правителство заслужено си спечели оценката на правителство на действието,.
Коментари Харесай

Донев: За кратко време успяхме да извадим държавата от режима на пауза


Служебното държавно управление справедливо си завоюва оценката на държавно управление на действието,. Това е оценка, която получаваме и от вътрешните, и от интернационалните сътрудници. За мен е значимо, че за малко време успяхме да извадим страната от режима на пауза.

Това съобщи служебният министър-председател по време на съвещанието на Министерски съвет.

„ Служебното държавно управление не си разреши да губи даже секунда в политически игри и процедури. Продължаваме работата по един от главните цели, които си сложи служебното държавно управление още от първия ден – това е подготовката на проектозаконите, които са свързани с Плана за възобновяване и резистентност “, добави той.



Донев изясни, че целия пакет със законопроекти за второто заплащане по Плана е квалифициран.

„ Днес следва да разгледаме още два законопроекта. Това е законопроектът за изменение и допълнение на Закона за правната помощ и законопроект за изменение и допълнение на Закона за биологичното многообразие. Внасянето в Народно събрание обаче на към този момент признатите законопроекти зависи от избора на ръководител на 48-ото Народно събрание. Българските жители чакат да видят съответни дейности в Народно събрание по завършване на работата по законопроектите, свързани с втория транш от парите от Европейска комисия по Плана за възобновен и резистентност “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР