Служебното правителство няма да влиза в политически страсти и ще

...
Служебното правителство няма да влиза в политически страсти и ще
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти

" Служебното държавно управление няма да влиза в политически пристрастености и ще си прави работата умерено и на високи обороти ", съобщи преди съвещанието на Министерския съвет министър председателят Димитър Главчев, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Министър-председателят изреди какво е приключил кабинетът от началото на Страстната седмица.

" Ще стартира с вчерашната ми среща с посланиците на Германия и Украйна – Планк и Илашчук. Те ми връчиха покана за присъединяване на конференция в Берлин на 11 и 12 юни, в която ние потвърдихме присъединяване си. Тя е отдадена на възобновяване на Украйна след съветската експанзия. Имам желание в делегацията да бъдат включени представители на българския бизнес ", добави Главчев.

" Второто събитие беше взаимно с министъра на електронното ръководство господин Мундров – участвахме при изтеглянето на номерата на машините. Те ще бъдат в процеса на одобряването на сходството в изборния развой. Третото събитие е срещата с Националния съвет на религиозните общности в България. Всички се обединихме към тезата, че действието на този съвет е интернационален образец по какъв начин би трябвало да съжителстват представители на другите религии по света ", сподели още служебният министър председател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР