Служебното правителство и Министерството на финансите създадоха излишно напрежение като

...
Служебното правителство и Министерството на финансите създадоха излишно напрежение като
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ако тези хора, които избраха Вежди Рашидов, направят правителство, ще бъда леко уплашен


" Служебното държавно управление и Министерството на финансите сътвориха ненужно напрежение като заложиха голям недостиг в Бюджет 2023, който споделиха, че няма да внесат. Когато се основат сходни упования, пазарите незабавно реагират, лихвите скачат ", разяснява депутатът от " "  Мартин Димитров в студиото на  " Денят ON AIR ". 

Той беше безапелационен, че партията му поддръжка присъединението ни към еврозоната. Поздрави и, че  " са стигнали до този извод ". Депутатът добави, че това е въпрос на политическо решение, което към този момент е взето.

" Ако България е покрай осъществяването на критериите, е допустимо да бъдем признати даже и в къси периоди ", предвижда депутатът пред Bulgaria ON AIR. 

Като значимо изискване за икономическия растеж през 2023 година той уточни запазването на налозите.

" България се обрисува да продължи да пораства стопански. Важен съставен елемент е да не се усилват налозите. От тук ще дойдат и по-добрите заплати в частния бранш ", уверен е Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Демократична България ще упорства в договарянията за Бюджет 2023 да се резервира швейцарското предписание - към 12% напредък на пенсиите от 1 юли, което, по думите му, ще бъде повече от инфлацията. 

Димитров изрази вярата си, че ще бъде формирано държавно управление. 

" Ако тези хора, които избраха Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко, създадат държавно управление, ще бъда леко изплашен. За втория мандат виждам по-голям капацитет. Има смисъл да подкрепиш едно ръководство, в случай че ще свърши работа. Нищо не се знае, длъжни сме да създадем максимума. Потенциал за водене на диалози има ", съобщи националният представител.

Той разяснява и позицията на президента Радев за предоставянето на военна помощ на Украйна. 

" Тези, които желаеме да помогнем агресорът да бъде отхвърлен, ни назовават военолюбци. А той - човек, който пази сходни агресори, какъв е? Утре Русия ще нападне някой различен. Ако Украйна не отблъскваше агресора, Русия можеше да нападне всеки различен ", сподели Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР