Служебният вътрешен министър Бойко Рашков гласува за по-добрия президент, за

...
Служебният вътрешен министър Бойко Рашков гласува за по-добрия президент, за
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Гласувах за доказан ръководител, няма време за експерименти

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков гласоподава за по-добрия президент, за опита, който е нужен на България. Ние би трябвало да вземем ограничения за ускорено развиване и за задачата ни би трябвало потвърден началник, нямаме време за опити, акцентира Рашков.

Той гласоподава и желае да победи оня претендент за конкуренцията, за който няма подозрение за връзка със структури, които много дълго време влияеха върху публичното, икономическо и политическо развиване. 
Проф. Огнян Герджиков чака да има държавно управление, което да не изкара мандата си
Бившият ръководител на Народното събрание и длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков съобщи пред БиТиВи, че държавно управление този път ще има, само че едвам...

Рашков се надява всички български жители да вземат най-правилното решение да гласоподават на президентските избори. До момента няма съществени нарушавания на изборния развой, само че има такива, които не заслужават да се тревожим за тях, акцентира министърът. 

Той увери, че изборният ден протича обикновено и умерено. 

За митинга в региона на Хасково по пътя за Капитан Андреево, Рашков е осведомен за случая, като митинги ще има и е имало. Там, където осезаем информация, че има прорез със закона ще се вземат незабавни ограничения, тъй като сме длъжни да реагираме, сподели той. 

Бойко Рашков бе безапелационен, че няма да разреши противозаконната контрабандна търговия. Нека да запазим малко самообладание и когато има резултат от всички акции на Министерство на вътрешните работи, ние ще уведомим медиите, сподели Рашков.
Полк. Невяна Митева гласоподава за президент-обединител
" Гласувах за президент, който ще сплоти всички българи. Гласувах за президент, който ще съблюдава конституцията ". Това сподели претендентът за...

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР