Служебният премиер Стефан Янев пристигна на мястото на трагедията на

...
Служебният премиер Стефан Янев пристигна на мястото на трагедията на
Коментари Харесай

Стефан Янев: Нека оставим разследващите органи да си свършат работата

Служебният министър председател Стефан Янев дойде на мястото на нещастието на Автомагистрала " Струма ". Пътнически рейс с македонска регистрация се възпламени и изгоря край село Боснек. Загинали са 45 души, 7 са оживели и са настанени в " Пирогов ".

" Една покруса, която ни раздруса и сложи условия пред българската страна да реагира доста бързо и да създадем вероятното, на първо време да се проверява този пътен случай - какви са аргументите, какво е довело до гибелта на 45 индивида и какви грижи могат да бъдат положени за оживелите ", съобщи той.

След като следствените органи си свършат работата, ще може да се разяснява и евентуалната причина, довела до тежкия случай, разяснява министър председателят.

" Следствието би трябвало да бъде в ръцете на следствените органи. Когато бъде направено всичко належащо ще може да се разяснява и за евентуалната причина какво се е случило. Нека оставим проверяващите органи да си свършат работата ", сподели Янев.

Към този миг единственото, което можем да кажем, е, че имаме една голяма покруса, сподели още министър председателят. Той изрече и съболезнования към околните на починалите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР