Служебният премиер Стефан Янев посочи, че има сериозен проблем с

...
Служебният премиер Стефан Янев посочи, че има сериозен проблем с
Коментари Харесай

Стефан Янев: 25% от децата не се включват активно в учебния процес

Служебният министър председател Стефан Янев уточни, че има сериозен проблем с децата в риск от отпадане от просветителната система.

В Министерския съвет се разисква механизъм за обгръщане, включване и попречване отпадането на възпитаници от просветителната система. В срещата вземат участие министър председателят, министрите на образованието, труда и обществената политика.

,,Бъдещите водачи в стопанска система, бизнес, всичко което ни прави българи - зависи от включването на тези деца. Така че би трябвало да бъдат съответно ангажирани, получавайки обществени умения и способности'', съобщи Стефан Янев.

Имаме сериозен проблем с 25% от децата, които не се включват интензивно в образователния развой, не са ангажирани в общуването и в усвояването на знанията, добави министър председателят. По думите му се търсят устойчиви решения поради обстановката.

Служебното държавно управление не отстъпва пред уговорката да стартира присъствено образователната година, уточни и общественият министър Гълъб Донев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР