Служебният премиер Стефан Янев изказа съболезнования към семействата и близките

...
Служебният премиер Стефан Янев изказа съболезнования към семействата и близките
Коментари Харесай

След трагедията в старческия дом: Янев разпореди проверки от МВР в социалните домове

Служебният министър председател Стефан Янев изрече съболезнования към фамилиите и околните на починалите при пожара в старческия дом в село Рояк на персоналната си страница във " Facebook ":

" Малко по-рано довечера разговарях с вицепремиерите Гълъб Донев и Бойко Рашков. Министерството на труда и обществената политика в незабавен порядък ще направи обзор на всички благоприятни условия за поддръжка на потърпевшите поради пожара. Разпоредих също по този начин да бъдат проведени задълбочени и прецизни инспекции от страна на Министерство на вътрешните работи в този вид обществени институции в полза на тяхната по-голяма сигурност ", написа на страницата си Янев.
Ето и още от обявата му:

" Поднасям своите дълбоки и откровени съболезнования към фамилиите и околните на починалите в резултат на пожара в дома за възрастни хора в село Рояк. В този тежък миг, както аз, по този начин и цялото служебно държавно управление, сме съпричастни към тяхната болежка.
На потърпевшите поисквам бързо възобновяване, воля и сили за справяне с следствията от този тежък случай. В момента органите на централната и локалната власт поставят всички нужни старания, с цел да окажат подпомагане на пострадалите. Компетентните институции работят и за изясняване на събитията и аргументите за тази голяма покруса.

Поклон пред паметта на починалите.
Още един път сервирам своите откровени съболезнования към околните им. Непрежалима е загубата "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР