Служебният премиер Гълъб Донев призова министрите си да запазят самообладание

...
Служебният премиер Гълъб Донев призова министрите си да запазят самообладание
Коментари Харесай

Донев: Служебното правителство не участва в изборите, да не трупат дивиденти на наш гръб

Служебният министър председател Гълъб Донев прикани министрите си да запазят хладнокръвие пред офанзивите на тези, които се пробват да натрупат дивиденти на негов тил в хода на прибързано почналата предизборна акция. 

" Предизборната акция стартира надалеч преди формалния й старт. За страдание, има фактори, които възприемат като съперник служебното държавно управление или желаят да извлекат дивиденти на негов тил ", установи Гълъб Донев преди началото на държавното съвещание.

Той подсети, че служебният кабинет не взе участие в изборите, а единствено ги провежда. И по едно и също време с това взема решение проблемите от дневния ред на страната.

" Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милиони български жители, а не да влизаме в полемика с тези, които са ги основали с дейности или бездействия ", загатна за наследството на четворната коалиция Донев.

" Ще продължим да работим проведено и настойчиво, като преодоляваме действителните, а не измислените компликации. Наша отговорност е да осигурим осъществяване на почтени и свободни избори, това вършим и ще вършим безкопромисно ", сподели министър председателят, като подсети, че това планува и Конституцията.

На фона на съвещанието на служебния кабинет пред формалния вход на Министерския съвет на " Дондуков " 1 се пробваха да устроят обсада на министрите представители на гражданското съдружие " Боец ", които от дни стачкуват против подновяването на газовите доставки от " Газпром " и упорстват за оставката на енергийния министър. 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР