Служебният премиер Гълъб Донев поздрави българският народ за Деня на

...
Служебният премиер Гълъб Донев поздрави българският народ за Деня на
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Уроците на историята могат да ни спестят грешки

Служебният министър председател Гълъб Донев поздрави българският народ за Деня на независимостта. Той участва на тържествената-заря инспекция във Велико Търново.

“Да живее свободна и самостоятелна България! Да живее българският народ ” е възклик, който като че ли чуваме и през днешния ден, въпреки и с оскърбление. Освобождение, съединяване и самостоятелност са историческият сплит, който свързва Третото българско царство с Първата българска страна, основана през 681 година ”, стартира речта си министър председателят.

“Независимостта на българската страна е идея, която преди 114 години събира в един вързоп упованията на народа и дейностите на националните избраници. След 10 дни ни следва да създадем избор, който ще дефинира идните дни на България. Избраните от народа ще получат призванието да осъществен завета - “Съединението прави силата ”. Уроците на историята могат да ни спестят историческите неточности, които има риск да допуснем още веднъж ”, сподели още Гълъб Донев и прикани да “да си подадем ръка над разграничителните линии в името на единението ”.

“Преуспяването на България е споделената ни цел. Да живее свободна и самостоятелна България! Да живее българският народ! ”, по този начин приключи своята тържествена тирада министър председателят на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР