Служебният премиер Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и

...
Служебният премиер Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и
Коментари Харесай

Главчев подава сигнал в ДАНС и прокуратурата по случая с частната болница „Мама и Аз“

Служебният министър председател Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и прокуратурата по случая с новата частна болница „ Мама и аз “. Причината - да бъде направена цялостна инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с даването на позволение за създаване на лечебното заведение.

Решението на министър-председателя е в отговор на необятния публичен отзив, обвързван с плана, пишат от пресцентъра на Министерски съвет.

Вчера от стенограма на Министерски съвет стана ясно, че всички институции са одобрили основаването на новата частна болница „ Мама и аз “.

 Всички институции са одобрили основаването на частната болница „ Мама и аз “ България 3 мин. Всички институции са одобрили основаването на частната болница „ Мама и аз “  Търговска лига: Отказваме се от основаването на педиатрично поделение и сменяме името на болничното заведение България 3 мин. Търговска лига: Отказваме се от основаването на педиатрично поделение и сменяме името на болничното заведение  Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано решението за частната детска болница България 4 мин. Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано решението за частната детска болница  Димитър Главчев: Финансирането за държавната детска болница е обезпечено България 5 мин. Димитър Главчев: Финансирането за държавната детска болница е обезпечено  Всички институции са одобрили основаването на частната болница „ Мама и аз “ България 3 мин. Всички институции са одобрили основаването на частната болница „ Мама и аз “  Търговска лига: Отказваме се от основаването на педиатрично поделение и сменяме името на болничното заведение България 3 мин. Търговска лига: Отказваме се от основаването на педиатрично поделение и сменяме името на болничното заведение  Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано решението за частната детска болница България 4 мин. Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано решението за частната детска болница  Димитър Главчев: Финансирането за държавната детска болница е обезпечено България 5 мин. Димитър Главчев: Финансирането за държавната детска болница е обезпечено

По точката е докладвал служебният министър на опазването на здравето Галя Кондева, която е оповестила, че планът за градеж на болничното заведение е минал всички нужни процедури.

След остра реакция от страна на неправителствени организации, подкрепени от политически обединения, против построяването на болничното заведение служебният министър председател Димитър Главчев го анулира. Опасенията са, че частната болница ще погълне всички здравни експерти, които са нужни за основаването на национална детска болница. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР