Служебният министър на туризма Илин Димитров в края на миналата

...
Служебният министър на туризма Илин Димитров в края на миналата
Коментари Харесай

Представители на Илон Мъск направиха резервация в наш ресторант 

Служебният министър на туризма Илин Димитров в края на предходната година покани Илон Мъск да посети страната ни. Предложението бе отправено в " Twitter " и " Фейсбук ", след като най-богатият човек в света сподели и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен " Белоградчишките скали ".

Представители на милиардера направиха резервация за през вчерашния ден, 23-ти април, в един от най-хубавите заведения за хранене, който е наоколо до природния феномен.

Но новината, че Илон Мъск ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци се оказа подправена.

Резервираната маса на името на милиардера остане празна, защото ресторантът е затворен.

Някои от хората в Белоградчишко споделят, че са очаквали този процес на събитията, други признават, че са малко разочаровани.

Така или другояче ремонтът на основния път на селото, което Илон Мъск сякаш щеше да посети, ще бъде ремонтиран.

" Това е пътят, водопроводът е заменен и сме в очакване на асфалтиране, само че заради метеорологичната конюнктура се забавяме. Това е планувано още преди да се чуе, че Илон Мъск ще пристигна в Стакевци ", сподели Свилен Георгиев, кметски наместник на селото пред Българска национална телевизия.

" Мисля, че най-малко половината, които ми звъняха, имаха вяра, че ще пристигна ", сподели инж. Борис Николов, кмет на община Белоградчик.

" Аз, почтено казано, не имах вяра и нямам доверие, че по този начин се случват нещата. Тук не става дума за някакъв фен на природата и Белоградчик. Получи се едно оживление на духовете в България, тъй като не ни стигат шеговитите истории в страната ", добави инж. Борис Николов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР