Служебният министър на правосъдието Крум Зарков насрочи изслушване на главния

...
Служебният министър на правосъдието Крум Зарков насрочи изслушване на главния
Коментари Харесай

ВСС ще изслуша Гешев и Сарафов в четвъртък

Служебният министър на правораздаването Крум Зарков насрочи чуване на основния прокурор Иван Гешев и неговия заместител и началник на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов на съвещание на Пленума на Висшия правосъден съвет (ВСС) на 25 май - четвъртък.

Това оповестяват от правосъдното министерство като напомнят, че в четвъртък Зарков даде обещание да направи всичко допустимо за определяне на обстоятелствата към против основния прокурор от страна на шефа на Национална следствена служба.

В рамките на същото съвещание Висш съдебен съвет би трябвало да се произнесе и за допустимостта и редовността на на Гешев , импортирано от членове на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Поканени са всички упоменати в сигнала лица - Даниела Машева, Десислава Пиронева, Красимира Филипова, Пламена Цветанова, прокурорите от Върховната касационна прокуратура (ВКП) Ваня Стефанова Сийка Милева, административния началник на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова и Габриела Ненкова.
 Софийска районна прокуратура се разграничи от Апелативната за Гешев
Софийска районна прокуратура се разграничи от Апелативната за Гешев

Но ще продължат да работят в полза на българските граждани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР