Служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов посети

...
Служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов посети
Коментари Харесай

Проф. Пенов се срещна с учители и директори във Великотърновско

Служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов посети приблизително учебно заведение „ Св. Климент Охридски “ и детска градина „ Соня “ в община Сухиндол.

Проф. Пенов беседва с управленията на двете институции за готовността за началото на образователната година. „ Приятно съм сюрпризиран от работата, която е свършена до този миг. Сигурен съм, че няма да има неразрешими проблеми, които да попречват началото на образователния развой “, сподели след срещата служебният министър на образованието и науката. „ Желанието ми е да посетя оптимален брой учебни заведения в страната и да беседвам с допустимо максимален брой учители и шефове “, добави той. При обиколката си министър Сашо Пенов беше придружаван от кмета на община Сухиндол инж. Пламен Чернев и Димитър Здравков, шеф на кабинета на министъра.

Стартът на новата образователна година и работата на екипите по Механизма за взаимна работа на институциите по обгръщане и включване в просветителната система на деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст бяха главните тематики в диалога на министър Сашо Пенов с инж. Розалия Личева, шеф на РУО във Велико Търново. След това служебният министър на образованието и науката посети и ДГ „ Соня “ в града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР