Служебният министър на финансите предрече фалит на България. По време

...
Служебният министър на финансите предрече фалит на България. По време
Коментари Харесай

ОБЗОР: Финансовото министерство предупреди за фалит! Обрат за един от ключовите ремонти в Пловдив

Служебният министър на финансите предсказа банкрут на България. По време на брифинг Росица Желева разкри, че страната ни има сериозен проблем с поддържането на фискалната непоклатимост. На този декор ръководеното от нея  министерство предложи пакет от ограничения, с които да се пребори с възможната рецесия и нужда от изтегляне на държавен заем. Предложението ѝ обаче провокира вълна от отрицателни реакции, от бизнеса, синдикати и работодатели. Повече по тематиката вижте тук:
Прочетете още

Община Пловдив няма да разреши затварянето на Бетонния мост през лятото, каквито бяха първичните проекти за реконструкцията му. Двете условия това да се случи – стартирането на придвижването по бул. „ Христо Ботев ” и „ Модър-Царевец ”. Повече детайлности за инфраструктурния план на Пловдив, научете тук:

А една от язвите в Кючука в последната година – ремонтът на ул. „ Даме Груев ”, продължава да не върви с темповете, които желаят жителите в региона. Реконструкцията на улицата е надалеч от довеждане докрай, а в околните дни ще бъде затворено още едно кръстовище, което я пресича. Днес точно там стана и случай – при изкопни действия бе наранена тръба с газ. Ето какво се случи:

Кметът Здравко Димитров откри новата постройка на детска градина в регион Южен на Пловдив. Междувременно градоначалникът разяснява няколко значими вложения на града. Той внесе ясното по заформилата се като гореща тематика – тази за „ Колежа “ и дейностите на вчерашната комисия, която огледа стадиона:

Пловдивчани блокираха Рогошко шосе с митинг, чието искане е ремонтът на сектора да започва неотложно. Кметът Здравко Димитров разгласи, че няма да беседва с протестиращите и дефинира дейностите им като див популизъм. „ Това са хора без морал “, съобщи той. Вижте какво още сподели по адрес на протестиращите:

Фестивалът Hills of Rock разгласи нулева година и екипът ще насочи напъните си за изданието през 2024 г. Ето какво споделиха уредниците към Община Пловдив:

 „ Електролукс Табаков и синове ООД ” е компанията, която поема  дострояването на корпус към лекоатлетическата зала на стадион " Локомотив " в Пловдив. Дружеството е класирано преди всичко с 94 точки от вероятни 100. На второ място е класирана компанията  „ Сграда ООД ”  с 90 точки, а на трето място е останала „ Запрянови-03 ООД ” с 89 точки.

Лошото здравословно положение на 41-годишния служител на реда Ангел Георгиев, който е обвинен за гибелта 46-годишния Огнян Йорданов от село Милево, спъна старта на делото.  Днес Георгиев трябваше да се изправи пред Окръжен съд-Пловдив за разпоредително съвещание, където да стане ясно дали ще признае виновността си или ще изиска правосъдния развой да протече по общия ред с разпит на очевидци. Заради незабавна интервенция обаче Георгиев не съумя да участва в залата.

Псевдо дрифтъри не престават да показват „ шофьорските си умения ” по пловдивските булеварди. Поредното клипче, в което водачите се хвалят с дейностите си, е оповестено в обществената мрежа Тик Ток.

Залятата с киселина жена в Пловдив остава в реанимация, само че е в устойчиво положение. Предстои й да бъде осъществена интервенция. Известната гледачка Тони бе залята с киселина през вчерашния ден в ЖР " Тракия ". Вижте детайлности за положението ѝ:

Пловдивският областен съд удостовери най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ”, наложена от Районния съд под тепетата, по отношение на обвинените за банкова машинация за 102 хиляди лв.. Ужилен от схемата е пловдивчанинът Владко Петков. Какво се случи с правосъдната зала вижте тук:

Много адреси в Пловдив остават без ток на следващия ден поради ремонт на трафопост. За това предизвестяват от ЕР ЮГ, които ще правят планувани спирания на зареждането. Сред засегнатите е и Област Пловдив. Къде ще има разстройства – научете тук:

Нови трагични условия се заформиха към случая Димитрова-Вергов. Актьорът излезе с пост, в който даде разкрития за скандално държание на Диана. Той бе подсилен и от свои другари и сътрудници, които изрекоха позициите си по скандалните обвинявания за принуждение.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР