Служебният енергиен министър: ПП управляват по модела на БКП.Бившият енергиен

...
Служебният енергиен министър: ПП управляват по модела на БКП.Бившият енергиен
Коментари Харесай

Служебният енергиен министър: ПП управляват по модела на БКП


Служебният енергиен министър: Политическа партия ръководят по модела на Българска комунистическа партия.

Бившият енергиен министър в служебния кабинет Росен Христов видя прикрито съветско лобиране в дейностите на ПП-ДБ. „ Политическа партия ръководят по модела на Българска комунистическа партия по времето на Тодор Живков Там бяха едни цели, едни идеали, всичко в името на народа. Всичко в името на народа обаче де факто печелеше една върхушка. И в този момент е по този начин. Помислете при предходния постоянен кабинет на Кирил Петков – нуклеарно гориво от Русия, никакви контракти за диверсификация. Газ от Русия през медиатори на повишени цени. „ Лукойл “ регистриран в Холандия и високи цени на колонките за горива “, съобщи той пред Нова нюз.

Росен Христов съобщи още, че „ Лукойл “ не се е облагодетелствал в никакъв случай повече, в сравнение с при ръководството на Политическа партия.

„ Те ги оставиха да вършат свръхпечалби, не им събират налози и в този момент. Очевидно имат някакви ползи, може би политически, поддръжка на локални избори в Бургас, може и да са стопански ползи “, загатна той. Служебният министър посочи приноса на тогавашния кабинет в регистрацията в България на „ Лукойл “ и по особено на Христо Алексиев, който съумял да накара компанията да заплати 150 милиона.

Дерогацията изтича в един миг, само че не се работи по други възможности на съветски нефт, разяснява тематиката Росен Христов. Ако я отменим, де факто няма да имаме работеща рафинерия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР