Служебната власт е в положение да стабилизира страната след кризите,

...
Служебната власт е в положение да стабилизира страната след кризите,
Коментари Харесай

България е на най-ниската точка на икономическото си равнище от 90-те години насам

„ Служебната власт е в състояние да стабилизира страната след рецесиите, до които ни докара кабинетът на Петков. Те би трябвало да създадат нещо, с цел да не катастрофира страната. Ние сме с двуцифрена инфлация, цените на горивата са непостижими, а тези на газа и тока са галактически. България се намира на най-ниската си точка на своето икономическо и социалнополитическо ниво от 90-те години насам ", Това разяснява Георг Георгиев, някогашен зам.-министър на външните работи от ГЕРБ пред Нова нюз.

Според него България би трябвало да има идентични външнополитически визии с алиансите, от които е част - Европейски Съюз и НАТО.

„ Има партии, които се опълчват на европейските визии и на участието ни в тези съюзи. Правят го, тъй като някъде хващат внимание. Такава наклонност би ме тормозила. Тяхната изразителност е заблуждаваща и икономисва обстоятелства. Политическа неустойчивост настава където европейското семейство не действа ”, счита той.

По думите му има голяма политическа отпадналост и несръчност по тематиката с газа.

„ Газопроводът с Гърция не е подготвен единствено поради Кирил Петков. Той е повода и за липса на танкери полутечен газ. По тръбата към момента не тече газ, въпреки и Петков да твърди друго ”, акцентира Георгиев. И посочи, че партията на Стефан Янев би трябвало да съобщи своите цели, с цел да реши ГЕРБ дали е евентуален сътрудник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР