Служебен автомобил на Областната дирекция на полицията във Враца преди

...
Служебен автомобил на Областната дирекция на полицията във Враца преди
Коментари Харесай

Фотобомба в BulNews! Служебен автомобил на ОД на МВР Враца се кипри в почивния ден до столичен хотел

Служебен автомобил на Областната дирекция на полицията във Враца преди към час е бил засечен до прочут столичен хотел, проличава от получените фотоси в редакцията на организация BulNews. Бдителен жител е забелязал, че вместо да е в гаража, той е бил паркиран в региона на II-ро РПУ в София и незабавно изпрати доказателства до Флагмана на свободната публицистика в Северозапада. Авторът на фрагментите има вяра, че с публикуването им няма да осуетим доста загадка интервенция на врачанските ченгета, а че по-скоро става въпрос за документирана корист със служебно състояние.
В сряда само организация BulNews разгласява материал, от който стана ясно, че в регионалната дирекция на полицията във Враца е пристигнала инспекция. Служители на Инспектората на Министерство на вътрешните работи нищят активността на шефа на структурата Янко Янколов по сигнал на неговия заместител Николай Григоров. Едно от прегрешенията, посочени в него, е за нерегламентираното потребление на два служебни автомобила за частни пътувания до София и Лом. Сниманата в днешния съботен ден в столицата „ Тойтота Лексус “ е една от цитираните в сигнала до министъра на вътрешните работи Младен Маринов коли.
Днешните фотоси за първи път потвърждават, че в действителност в почивните дни служебните коли на ОД на Министерство на вътрешните работи Враца могат да бъдат засечени в София. Вече е неотложно някой да изясни на данъкоплатците кой се разкарва за сметка на държавния бюджет и дали тази процедура ще продължава и за вбъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР