Слуховете, че Сашо Кадиев изоставя екранната си половинка Деси Стоянова,

...
Слуховете, че Сашо Кадиев изоставя екранната си половинка Деси Стоянова,
Коментари Харесай

Кирил Недков взима мястото на Сашо Кадиев

Слуховете, че Сашо Кадиев изоставя екранната си половинка Деси Стоянова, към този момент не са просто клюки. Доверени източници от коридорите на малкия екран разкриват, че мястото на Кадиев към този момент е обещано на различен и е въпрос на време феновете да видят до Деси новия водещ. Става въпрос за добре поставения, хубав и надарен артист Кирил Недков, който напълно скоро ще се появи на екран в новото си амплоа.

Може да се каже, че в края на пролетта той мина " тест-период " на диванчето до Деси в специфичното едноседмично издание " Деси и кавалерите ", до момента в който Сашо празнуваше в Италия рождения ден на обичаната си. Тогава интелектът и отличното държание пред камера на Кирил очевидно са създали усещане, тъй като от Би Ти Ви не са се забавили да му предложат позицията на водещ за непрекъснато.



Кирил към този момент е потвърдил професионализма и актьорския си гений в редица сполучливи български сериали като " Столичани допълнително ", " Откраднат живот " и " Мен не ме мислете ", а тази година получи и първия си " Аскеер " за поддържаща мъжка роля в спектакъла " АРТ " от Ясмина Реза, за ролята на Иван. В околните месеци ще стане ясно, дали Недков ще се оправи сполучливо и с ролята на сътрудник на взискателната Деси Стоянова и то в едно от топ предаванията на Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР