Слухът, че бившата моделка Бориса Тютюнджиева е бременна плъзна в

...
Слухът, че бившата моделка Бориса Тютюнджиева е бременна плъзна в
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева: Почва да ми писва!

Слухът, че някогашната моделка Бориса Тютюнджиева е бременна плъзна в средите настойчиво, само че уви ще се окаже следващата недействителна бременност в живота на хубавицата. Новината потегли от вестника на Кристина Патрашкова - "Галерия " и стана мотив някогашната на Андрей Арнаудов да се разгневи в обществената мрежа.

Ето какво написа тя в пост оповестен в Инстаграм профила й: "Тъй като от няколко дни телефонът ми не стопира да звъни по отношение на следващата жълтурия, че още веднъж съм бременна (както май всяка година ), бих желала да кажа нещо на Вас, "медиите ", в случай че въобще можете да се наречете такива. Достатъчно съм била толерантна в годините с безумните нелепости, които сте писали за мен, само че почва да ми писва. Заблуждавате и лъжете хората с "актуалните " си вести, с цел да си цялостните пошлите уеб сайтове, което не е окей. Ще почна да ви осъждам към този момент, както доста хора направиха, с цел да си знаете границата! "

Джена яхна танка на Динко

Иначе се твърдеше, че Бориса е бременна в четвъртия месец и коремчето й очевидно проличава. Според изданието Тютюнджиева, която настойчиво крие кой е мъжът до нея е във връзка със сина на скандалната данъчна шефка Димитрина Захаринова, станала известна около корупционния спор с някогашната директорка на Национална агенция за приходите Мария Мургина през 2006 година Потеклото на Марио Захаринов изяснява и внезапното повишаване на стандарта на живот на Бориса – моделката кара скъпо возило, постоянно върви по екзотични почивки и първокласни заведения, заключават от вестник "Галерия ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР