„Случващото се в управляващата коалиция не е изненада, защото тя

...
„Случващото се в управляващата коалиция не е изненада, защото тя
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин: Политическото пространство изпростя

„ Случващото се в ръководещата коалиция не е изненада, тъй като тя е безусловно безпринципна като идейна основа. Тази власт беше конструирана на база отрицанието в политиката и популизъм, което не е сполучлива формула”.

Това сподели, в предаването „ Позиция” на, Ерджан Ебатин – депутат от Движението за права и свободи. Според него, едно ръководство може да е устойчиво, в случай че има ясна стратегия и полезности.

"Нивото на българската политика спада от ден на ден, а главните проблеми остават популизъм и втълпяване на ненавист. Точно популизмът, по този начин да се каже "изяде главата " на ръководещите. Като цяло българското политическо пространство действително изпростя. Какви бяха политическите водачи преди 20 години?! Имам поради даже и такива, които подлагаме на критика. Какво беше политическото равнище на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов...? ", разяснява още Ерджан Ебатин.

Според Ерджан Ебатин, в тази обстановка е мъчно политиците да се държат рационално, тъй като това не се харесва на гласоподавателя, който чака крайни и прочувствени послания от някои политически водачи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР